В Банско даряваха цветя за усмивка

В Банско даряваха цветя за усмивка

По случай Международния ден на цветята община Банско раздаде вчера над 500 цветя от рода „Тагетес” на жители и гости на курорта. Цветята са собствено производство, отгледани са в общинския разсадник. 
„Идеята на инициативата е да зарадваме хората и да направим домовете им по-красиви и уютни“, коментира кметът на общината - Георги Икономов.
Хората с радост и усмивка приемаха цветята от пет малки момичета, облечени във фланелки с логото на най-новата инициатива в Банско – „НеРазделно Банско”.

Днес градът ще отбележи и Международния ден без найлонови торбички с множество прояви.

Община Банско и бизнесът в курортния град ще подпишат споразумение в 10,00 часа за пълното премахване на пластмасовите изделия за еднократна употреба. Това трябва да стане до 2021 година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини