Първата си книга написа докторант в ЮЗУ

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

Първата си книга написа и издаде Николай Ценков, който е докторант по социална философия в Югозападния университет „Неофит Рилски“-Благоевград.

Печатното издание е със заглавие „Човекът, който продаде морето“ и включва дванадесет истории, случили се в различно време и на различно място. Голяма част от сюжетите са по действителни събития. Написването на книгата отнема на автора три години. Идеята за нея е породена от множеството пътуванията на Николай и срещите му с различни хора и ситуации. С  разказите, които авторът представя в дебютната си книга, той успява да пренесе читателите в Джакарта, Сицилия, Крит, Виена и Дъблин. Всяка от дванадесетте истории позволява на читателя да донапише, да дорисува сюжетите и да открие себе си в тях.

Официалното представяне на книгата в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде в началото на месец октомври. Продължението на творбата трябва да е факт през есента на 2020 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини