Безплатен спорт за учениците на Благоевград през ваканцията

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Благоевград и спортните клубове организират безплатни занимания за учениците през лятната ваканция. Те стартират на 1 юли и ще продължат до края на месец август.
В инициативата са включени различни видове спорт като баскетбол, плуване, художествена гимнастика, футбол, спортна стрелба, лека атлетика, естетическа гимнастика, самбо, спортна гимнастика, тенис на корт, шахмат, кикбокс, ориентиране и лека атлетика. 

Тренировките за съответния спорт ще се провеждат в помещенията, ползвани от спортните клубове. В спортен комплекс „Пирин“ ще се водят заниманията по спортна гимнастика, кикбокс, футбол, лека атлетика, естетическа гимнастика, самбо, а плуване -в закрития басейн в кв. „Еленово“. Спортната стрелба ще бъде на стрелбището на ул. „Антон Чехов“ 1, художествената гимнастика – в салона на III ОУ. Баскетбол ще има и в IV ОУ „Димчо Дебелянов“, а тенис – на кортовете в парк „Бачиново“.
В летните спортни занимания участие могат да вземат всички ученици от 1 до 12 клас. Не е необходимо предварително записване на желаещите. Всеки, който има интерес към спорта, ще има възможност да тренира с лицензирани треньори и професионалисти напълно безплатно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини