Тържествено връчиха дипломите на зрелостниците от Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, зрелостниците в Банско получиха един от най-важните документи в живота си. На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско, официален гост бе Ивайло Ръхов – заместник-кмет на Общината.

Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където учениците от двете паралелки - „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи”, казаха последно „Довиждане“, но не и „Сбогом“ на своите преподаватели.

Пожелания за сбъдване на мечтите и успешна реализация, зрелостниците получиха от Сашка Тодорова - директор на гимназията, и от госта на тържеството- Ивайло Ръхов, който лично им връчи дипломите.

Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019, който бе обявен за „Техник на випуск на 2019”, е Георги Балев. Той защити титлата си, постигайки успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

За първи път тази година бе връчен плакет „Отличник на випуска 2019“ в професионална подготовка на абитуриентката Ива Дръдалова от 12 А клас, която постигна резултат успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

Церемонията завърши с думите на Сашка Тодорова, която пожела на зрелостниците следното: „Животът е една серия от възможности за избор, които сте направили. Ние сме това, което избираме. Сътворете една прекрасна история”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини