Екшън в Дъбница! Баща и син пребиха съседи в дома им

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Баща и син от гърменското с. Дъбница нападнали съседите си и ги пребили в дома им малко след полунощ. Славчо и Ваня Ценови тъкмо си лягали, когато в дома им нахлули комшиите Росен и Симеон П. Нахвърлили се върху стопаните и започнали да ги бият с дървен кол и да ги душат. След това избягали. Славчо, на 55 г. и жена му Ваня са настанени в болницата в Гоце Делчев. Мъжът е с 9 шева на главата, други наранявания по лицето и съмнение за счупена челюст. Жената е със счупена ръка.

"Нямам обяснение защо дойдоха да ни пребият. Съседи сме, дори им помогнах с пари да направят сватба. Наскоро коментирахме, че трябва да премахнат една тяхна барака, която е до нашата къща и вероятно заради това ни нападнаха", каза по телефона от болничното легло Славчо Ценов, предаде 24 часа. Полицията е започнала разследване на инцидента и по непотвърдена информация е задържала бащата и сина за изясняване на случая.

Дъщерята на пострадалите Роси съобщи за инцидента в социалните мрежи и пусна снимка на окървавения си баща.

"Здравейте. Искам да се обърна към вас за помощ. Снощи, през нощта, нападнаха баща ми и майка ми. Искам това да го знаят всички. Моля ви да помогнете нападателите да бъдат наказани. Баща ми заедно с майка са в болница в Гоце Делчев. Майка е със счупена ръка, а баща ми със счупено чене и с 9 шева на главата. Моля ви за помощ. Обичам страната си, но не искам да повярвам, че няма справедливост. Обръщам се с надежда към вас това да се разпространи. Ние сме от село Дъбница искаме справедливост и виновните да бъдат наказани", написа тя. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини