Само с декларация и придружител пускат деца на концерти в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

В дните на концертите на БГ Радио (14 и 15 юни) парк „Македония“ ще бъде отворен за посетители в 18.00 часа.  Началото на музикалните събития е от 20:00 часа, а час преди това, от 19:00 часа, млади таланти, участващи във фестивала „Благоевград БГ Voice“, ще подгреят публиката със страхотни изпълнения.

Община Благоевград предупреждава, че лица под 18-годишна възраст, които са без придружители и нямат попълнени декларации, няма да бъдат пускани на територията на парка. Декларации могат да се изтеглят на посочения линк - http://www.blgmun.com/scat3427/Deklaraciya_ZZD.html.

Ще се дават декларации и на входа на парк „Македония“. Община Благоевград апелира декларациите да се попълват предварително за улеснение както на посетителите, така и на проверяващите. Ще бъде ограничен и достъпът за домашни любимци.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини