Разделно събиране на растителни отпадъци донесоха на Банско Оскар

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Банско грабна "зеления" Оскар в конкурса "Принос към зелената идея". 

Най-добрите идеи, проекти и постижения в областта на устойчивото развитие бяха отличени за 9-а година. Зелените Бизнес Оскари са инициатива на b2b Media., а конкурсът се провежда под патронажа на Министерството на околната среда и водите. По зеления килим тази година минаха десетки призьори с устойчиви идеи, проекти и постижения.

Авторитетно жури оцени по достойнство направеното в Общината и я удостои с ПЪРВО място в категорията "Зелени компании и идеи за разделно събиране на растителни отпадъци"  На стилна церемония наградата получи Владимир Кушлев, секретар на Община Банско, при асистенцията на Константин  Кожарев - началник отдел "Екология и чистота".

Първото място в конкурса е още едно признание за водената от Общината местна политика в сектор екология, опазването на околната среда и създаване на устойчиви зелени системи в градска среда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини