38 пъти осъждан и отново влиза в затвора за грабеж в Петрич

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Осем години „лишаване от свобода“ за грабеж при условията на опасен рецидив, извършен в жилищен квартал в Петрич постанови съда за 28-годишен мъж.

За по-малко от пет месеца, след извършено през януари 2019 г. престъпление, е приключило наказателното производство на първа инстанция срещу подсъдимия М.О. (на 28 години). Той е обвинен от Окръжна прокуратура – Благоевград за грабеж в ж.к. „Изток“ в гр. Петрич.

Около 19 ч. на 17.01.2019 г., в междублоковото пространство, подсъдимият съборил на земята жена и издърпал раницата й. Рецидивистът, чрез употреба на сила, отнел дамско портмоне с парична сума от двеста лева, четири банкови карти и лични документи.

С присъда на Окръжен съд – Благоевград подсъдимият е осъден на осем години „Лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване.

М.О. е осъждан 38 пъти, като последното наказание е изтърпял на 09.11.2018 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини