Изложба на снимки представя почетните граждани на Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Изложбата „Почетните граждани на Благоевград” ще бъде открита на 14 юни от 17:00 часа в Регионалния исторически музей. Детският парламент към община  Благоевград и общественият посредник на общината - доц. д-р Валентин Василев ще представят фотоси на личности, удостоени със званието „Почетен гражданин“ на община Благоевград.

Гражданите и гостите на града ще имат възможност да разгледат 39 фотокомпозиции, показващи почетните граждани, избрани от общинския съвет в Благоевград от 1997 г. до днес.

Целта на изложбата е да запознае жителите и гостите на града видните личности, допринесли за развитието на Благоевград и утвърждаването му като културен и образователен център.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини