Благоевград търси наематели на открити площи по време на концерти

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Благоевград обявява прием на заявления за ползване на открита площ по време на двете грандиозни музикални събития в града - концертът на БГ Радио и фестивалът „Франкофоли. Благоевград“. 17-те места се намират в парк „Македония“, в района на бившите казарми, където ще бъдат музикалните прояви. Желаещите могат да подават заявления от 5 до 12 юни. Повече информация може да бъде получена в стая 320 в сградата на общинската администрация.

Местата са разпределени по схема. На площите могат да бъдат разположени хранителни продукти, скари, хладилници за безалкохолни напитки и бира, автомати за наливна бира с прилежаща площ за разполагане на маси и столове за консумация.

Концертът на БГ Радио и фестивалът на френската музика „Франкофоли. Благоевград“ отново дават обещание на своята публика за едно незабравимо музикално пътешествие. Очакват се хиляди хора да станат част от двете събития в Благоевград. Първото е на 14 и 15 юни, а на 21 и 22 юни публиката ще стане част от „Франкофоли”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини