Нови 12 медала спечелиха таекуондистите от града под Тодорка

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Още 12 медала прибави към богатата си колекция от отличия Таекуон-до клуб "Хоук-Банско" на силния турнир "ITF GRAND PRIX 2019" в Босна и Херцеговина. Надпреварата се проведе в град Зворник, а в нея се включиха 36 отбора от 15 държави.

Таекуон-до клуб "Хоук-Банско" се яви с 5 състезатели, които участваха в повече от една дисциплина и завоюваха 7 златни медала, 2 сребърни и 3 бронзови медала. 

Даниел Валеюв извоюва три златни отличия в различни дисциплини, Иван Сугарев се върна в Банско с по един златен, сребърен и бронзов медал, Димитър Баряков завоюва два бронзови медала и един златен на спаринг отборно юноши. Станислав Дарелов остана втори при спаринг за деца до 50 кг, но стъпи на върха при спаринг отборно за деца 12- 13 г. Георги Красутин също е първи на спаринг за деца до 30 кг.
Следващото състезание на талантливите таекуондисти от Банско е на 15 и 16 юни в Румъния. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини