Ученичка от Банско спечели патриаршеска награда

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Марианела Петрова - второкласничка от Начално училище "Свети Паисий Хилендарски"-Банско, тази година стана носител на патриаршеска награда. Тя й бе връчена за участието й в националения конкурс  "Възкресение Христово", обявен от Българската православна църква.

Ученици от цяла България в общообразователни училища, енорийски неделни училища, СИП  "Религия", представиха свои творби в различните категории. Марианела Петрова заслужено получи втора национална награда за стихотворението "Великденски Благослов", която й бе връчена в София от Ловчански митрополит Гавриил. Успехът е резултат от последователната работа и интерес в СИП "Религия", с ръководител Марияна Думанова, където се възпитават децата в християнски добродетели, така важни за обществото ни днес.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини