Игри и лакомства за децата в парка на Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Международният ден на детето – 1 юни, по традиция ще бъде отбелязан в град Гоце Делчев с голям празник. Той ще се състои в Градския парк и ще започне в 10.30 часа в празничния ден.

За децата на Гоце Делчев в събота ще има богата музикална програма, много забавления и лакомства. Най-интересното за тях ще е отвореното ателие по грънчарство и рисуване.

Ще има и други интересни занимания, които организаторите засега пазят в тайна. Най-малките жители и гости на Гоце Делчев ще празнуват заедно през целия ден. Поканени на тържеството са и техните родители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини