Състезание по плуване и бягане събра зрители в парка на Сандански

Състезание по плуване и бягане събра зрители в парка на Сандански

Аткрактивна надпревара по акватлон /бягане и плуване/ и суперспринт триатлон /бягане, колоездене и плуване/ се проведе вчера в градския парк „Свети Врач“, в района на Спортния интернат по плуване в Сандански. Акватлон, крос триатлон и трипъл микс триатлон бяха дисциплините, в които състезателите  показаха своите умения по бягане, плуване и колоездене.

Кметът Кирил Котев и председателят на Българската федерация по триатлон – Емил Стойнев, изразиха своите благодарности един към друг за успешното сътрудничество и изразиха своите намерения събитието да се превърне в европейско първенство.

Всички участници бяха впечатлени от условията за спорт в град Сандански и парк „Свети Врач“, който за ден се превърна в спортно-състезателен център на спортисти от цяла България. Най-добрите бяха наградени на специална церемония в парка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини