Жители и гости в Сандански почетоха Деня на храбростта с венци и цветя

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Десетки жители и гости на Сандански отбелязаха днес Деня на храбростта и българската армия. Те се включиха в ритуала по полагане на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните. Героите бяха почетени от кмета на община Сандански - Кирил Котев, от полковник Красимир Кръстев от Военно формирование 26 400 в Благоевград, представители на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса, политически партии, учебни заведения, граждани и гости.

„Днес е празник, в които отдаваме заслужена почит и уважение към армията, с чийто битки и победи можем да се наречем свободни и сами да избираме своя път. Почит отдаваме и към военните, които продължават да служат на българската армия и пазят нейния дух и морал, както и всички военноинвалиди и военни от запаса, дали частица от себе си в служба на Родината. Поздравявам и Църковно настоятелство на църковен храм „Свети Георги“ – Сандански, които днес празнуват своя храмов празник“, каза в словото си кметът Котев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини