Кубрат Пулев и Петър Стойчев откриват Планинското рали в Гоце Делчев

Кубрат Пулев и Петър Стойчев откриват Планинското рали в Гоце Делчев

Кубрат Пулев-Кобрата и Петър Стойчев ще открият Планинското рали "Гоце Делчев".

Боксьорът ни, който е официален претендент за световната титла в тежка категория, ще бъде не само специален гост на двудневното събитие, което се открива днес в Гоце Делчев. Той ще направи и шоу обиколка със състезателен автомобил. Навигатор на Пулев ще бъде един от най-известните автомобилни състезатели у нас - Румен Дунев. Двамата ще минат по трасето за официалното състезание.

Другият официален гост на събитието ще е плувецът Петър Стойчев.

48 пилоти са подали заявки за участие в планинското изкачване Гоце Делчев, 2-ри кръг от Националния шампионат. На линия са всички водещи пилоти. Сред тях са шампионът Юлиян Телийски от Дунев Рейсинг с Мицубиши Лансър Ево 9, Любен Каменов от Дамасцена Алба с Мицубиши Лансър Ево 8, Николай Златков (Проспийд) с Ауди S1 и Стефан Стоев от Ара Моторспорт със Силвър Кар EF10.

Планинско изкачване Гоце Делчев ще бъде първо състезание за сезона за Иван Влъчков с Хонда Сивик. Пилотът на Дамасцена Алба планира да участва в общо 3 състезания на планинско този сезон. Той ще кара и пълен сезон на писта в серия Туринг.

Ако искате да видите двамата легендарни спортисти, прославящи България в света, заповядайте днес в 12:30 ч. в сервизния парк на бившия полк. Домакините от община Гоце Делчев обещават страхотно състезание и уникално двудневно преживяване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини