Деца на лов за великденски яйца в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Инициативата „На лов за Великденски яйца“ ще се проведе и тази година. Община Благоевград ще зарадва малките жители и гости на града с много изненади, игри и скрити яйца. Стартъ е утре от 17.30 часа на площад „Македония“.

„На лов за Великденски яйца“ преминава под благотворителен знак, като ще има поставена дарителска кутия в помощ на малката Лия, която страда от Детска церебрална парализа - квадрипареза.

Приключението ще започне с концерт, с изпълнения на талантливите възпитаници от Центъра за личностно и творческо разнитие на децата на Благоевград и на Фолклорна група „Надежда“.

В търсенето на великденските яйца могат да се включат всички, които носят в себе си великденския дух и имат нюх на следотърсачи. Всяко открито яйце ще донесе подарък на онзи, който го е открил.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини