Община Кресна раздава великденски пакети на пенсионери и бедни

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

В община Кресна стана традиция всички пенсионери и хора в риск и нужда да получават заслужено внимание и грижа по Великден и другите големи християнски празници. Благотворителната инициатива "Да докоснем сърцата на възрастните хора", която е важна част от социалните ангажименти в програмата за управление на кмета на общината Николай Георгиев, се приема с нескрито удовлетворение и задоволство от всички. 

На 24 и 25 април 2019 г., благотворителната акция за пореден път ще обхване хората в пенсионна възраст и риск, а подготвените повече от 1300 пакети ще достигнат до своите получатели, за да им засвидетелстват признанието на местната общност. 

В малката община под Пирин грижата за хората в нужда не е досадно задължение, а дълбоко осъзната необходимост, категоричен е кметът Николай Георгиев.

"За мен, преди всичко като човек и след това като кмет, няма по-голяма награда от щастието в очите на моите съграждани, получили полагащото им се внимание и грижа", допълни той.

Общината е приготвила великденски пакети за над 1300 местни жители.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини