Деца правят великденски картички в община Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Великденска работилница отвори врати в сградата на община Благоевград. В следващите 4 дни, до 25 април, жители и гости на Благоевград може да видят ръчно направени артикули, декупаж, картини и картички. Учениците от учебни заведения в Благоевград проявяват много творчество и креативност в направата на цветни великденски украшения.

В програмата участие взеха II ОУ „Димитър Благоев“, III ОУ „Димитър Талев“, СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“, ХI ОУ „Христо Ботев“, СУ „Иван Вазов“, Клуб по интереси „Млад журналист“ към III ОУ, с ръководител Марияна Кърпачева и Клуб „Магията на танца“ към II ОУ, с ръководител Ваня Георгиева.

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград - Христина Шопова, официално откри тазгодишното издание. Тя поздрави преподаватели, родители и ученици от свое име и от името на кмета д-р Атанас Камбитов.

„Сигурна съм, че тук ще бъдат изработени най-красивите великденски аксесоари и със сигурност ще успеем да създадем едно настроение и в жителите на Благоевград.  Няма по-хубаво от детския смях и глъч и аз много се радвам, че успяхме тази година да организираме Великденската работилница във фоайето на община Благоевград.  Благодаря на всички, които се включиха! Благодаря на всички деца, че са толкова прекрасни и с такова желание се включват във всички инициативи на Община Благоевград. Благодаря и на родителите за това, че ги подкрепят и стимулират децата да развиват своите интереси. В тези светли дни нека  бъдем по-смирени, по-добри, с по-добро отношение към децата! Да бъдем по-позитивни и да се радваме на детския смях и глъч, а те да имат едно добро детство.  Пожелавам на всички светли християнски празници! На добър час!“, каза в приветствието си зам.-кметът. По време на откриването децата на Благоевград представиха богата музикално-танцова  програма.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини