Хлапета сътвориха пъстроцветна изложба в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Под надслов „Цветна Цветница дошла е“ децата от детските градини на община Сандански изработиха апликации и пана, които подредиха в пъстроцветна изложба. Домакин на конкурса бе ДГ „Здравец“, филиал „Лилия”.

Учители и директори на забавачки, както и директорът на Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ – Катина Додушева, пожелаха на всички малки творци вдъхновение и много приятни емоции.

Специално за всички гости и участници децата от подготвителна група „Букет“ изпълниха пролетни танци и стихчета за цветята.

Продължава обновлението на новия филиал „Лилия“, който бе открит в края на 2018 г. Започна облагородяването на дворните пространства с поставянето на нови детски атракциони и пързалки, осигурени от община Сандански. Така детската градина придобива завършен вид. С настъпването на пролетта 150-те деца, които се обучават, ще имат възможността да играят и да се забавляват и на открито.

Предстои до края на лятото да бъде приключена работата по целия двор на детската градина, като се изградят нови пясъчници, беседки и катерушки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини