Великденска акция в Благоевград помага на семейства в нужда

Снимка: ОбСНВ, архив
Снимка: ОбСНВ, архив

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ),  съвместно с Православния информационен център  в Благоевград, стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда. Акцията е под мотото: "Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!". Тя започна вчера и ще продължи до 24 април тази година. Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност - ориз, брашно, олио и захар, както и козунаци. Продуктите се събират в сградата на община Благоевград, стая 516, където е офисът на ОбСНВ, и в Православния информационен център в града.

Всичко събрано ще се предостави на Православния център, а хранителните продукти ще бъдат разпределени и предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими.

„Надяваме се заедно да можем да направим Великден още по-светъл празник за семействата, които имат нужда от такъв вид помощ”, каза д-р Теменужка Любенова, предсдател на ОбСНВ-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини