Мозайки от живи цветя редят деца в музея в Сандански

Мозайки от живи цветя редят деца в музея в Сандански

Празникът на цветята в град Сандански зарадва днес най-малките жители на курорта. От днес до петък децата от общината имат възможност да изработят мозайки от живи цветя.

Творческата работилничка в Археологически музей-Сандански отвори врати за малките посетители и посрещна най-нетърпеливите хлапета, които със старание, усмивка и истинска наслада поставиха началото на цветната мозайка и посадиха първите цветя.

Пъстроцветните пана, посадени в Раннохристиянския комплекс, ще бъдат във формата на една от античните мозайки  и са само част от събитията, които предстоят за първия Празник на цветята в курорта Сандански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини