Борса в Разлог даде шанс за работа на безработни

Борса в Разлог даде шанс за работа на безработни

Трудова борса, целяща повишаване на заетостта в различни области, се проведе днес в Разлог. В събитието, организирано от  Бюрото по труда в града, взеха участие 10 работодатели, които обявиха 82 работни места в сферата на туризма, строителството, дървопреработването и шивашките услуги. Те проведоха лични срещи с търсещите работа лица, които проявяват интерес към техните предложения и имаха възможността да представят дейността и възможностите си за разкриване на нови работни места.

На събитието присъства и кметът на община Разлог - инж. Красимир Герчев, както и Станислава Поповска - директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта“-Благоевград. Директорът на Бюрото в Разлог – Марияна Тренчева, представи работодателите и запозна присъстващите безработни лица с възможностите за подобряване на тяхната конкурентноспособност чрез включване в курсове за професионална квалификация.

Кметът Красимир Герчев благодари на организаторите на борсата и на фирмите, които участват и определи инициативата за изключително полезна за търсещите работа. Той акцентира върху важността на коректните взаимоотношения между работодателите и служителите.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини