Над 200 акации засадиха доброволци в Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

По-зелен и по-красив ще е град Гоце Делчев благодарение на група доброволци от квартал „Комсала”. Днес те запретнаха ръкави и задружно се хванаха на работа. Жители на квартала доказаха, че заедно могат да направят по-красиво място за живеене жилищния комплекс.

С общи усилия доброволците посадиха над 200 акациеви фиданки по южния склон на квартала. Кампанията продължава до края на месец април. Може да се включи всеки, който желае.

Посадъчните материали са осигурени по проект "Посяваме бъдеще заедно", който се изпълнява от община Гоце Делчев и се финансира от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини