Младежи пребиха 34-годишен мъж пред кръчма в Михнево

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Мъж пострада при меле в петричкото село Михнево. Сигнал за инцидента е подаден в полицията към 23:50 часа снощи от болницата в южния град. Там постъпил пациент, който пострадал след физическа саморазправа.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че пребитият е на 34 години от с.Михнево, като след възникнала физическа саморазправа между група лица пред питейно заведение в селото му е нанесен побой. В резултат на това пострадалият е със счупена подбедрица.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 19-г. А. П. от Петрич, четирима младежи на 16 години, трима от които от Петрич и един от село Старчево, както и 17-годишен тийнейджър от Петрич. Образувано е досъдебно производство по случая.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини