Обучават фермери как да ползват ефективно водата

Обучават фермери как да ползват ефективно водата

ДО

Всички заинтересовани лица

 

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

ПЪРВА ОСВЕДОМИТЕЛНА КАМПАНИЯ/ СЕМИНАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ФЕРМЕРИ

по проект „Best Water Use с акроним BestU“ (договор за безвъзмездна финансова помощ Β2.6f.05 / 02.10.2017) по Програма ИНТЕРРЕГ V-А Гърция – България 2014-2020

 

Проект Best Water Use с акроним BEST-U се изпълнява в партньорство с Агенция за развитие на местните власти от източен Солун – Анатолики С.А. (Гърция); Агенция за развитие на Серес – Анесер С.А. (Гърция), Агенция за икономическо развитие Банско (България), Сдружение Еко Неврокоп (България) и Агенция за икономическо развитие Високи западни Родопи – Девин (България).

Проектът има за задача да насърчи иновационните технологии с цел подобряване опазването на околната среда и ефикасното използване на водните ресурси, както и опазването на почвите.

Проектът се стреми да подобри управлението на водите, като се организират кампании за популяризиране на "зелено поведение" в следните области: управление на водите, изпълнение на пилотни дейности, включващи съществуващи иновационни методи/технологии и формиране на цялостна образователна политика в местното самоуправление. Конкретните цели на проекта са:

  • Да изгради капацитет на всички заинтересовани страни, както и на мениджмънта на водните ресурси;
  • Да подобри знанията и повиши осведомеността на потребителите на водните ресурси, целейки по-ефикасно участие в опазващи околната среда действия;
  • Да разработи образователни процеси, които да насърчават всеобхватен, системен и интердисциплинарен подход към проблемите на околната среда и оптимално управление на водите в частност;
  • Да създаде чувство за отговорност сред учащите и учителите по отношение опазването на околната среда и устойчив начин на живот.

В тази връзка, Агенция за икономическо развитие Банско има удоволствието да Ви съобщи, че осведомителните кампании в рамките на одобрения проект продължават.

В съответствие с целите и комуникационния план, най-учтиво Ви каним да присъствате на Първа осведомителна кампания/ семинар за земеделски производители и фермери за дейностите, целите, очакваните проектни резултати и приноса за всички потребители. По време на събитието ще се презентират и дискутират напредъка, стратегически документи, инструментите за постигане на целите и друга полезна информация.

Събитието ще се проведе на 15 Април 2019г. (понеделник) в зала №5 (партер) в сградата на Общинска Администрация Благоевград, гр. Благоевград с административен адрес: 2700, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1 от 10:00 часа сутринта.

Поради ограничения брой и капацитет на залата, Ви моля да се свържете с нас за предварително ангажиране на място и запознаване с дневния ред.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас на посочените телефон или ел. поща.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Георги Цветков                                                                         Радостина Даковска (ТТБ ЕООД)

M.: +359896860750                                                                  M.: +359884467336

e-mail: george@noproblemsltd.com                              e-mail: technicaltraining.bg@gmail.com

„Тази публикация е създадена от Техникъл Трейнинг България ЕООД и Сдружение АИР Банско в рамките на проект BestU /договор за БФП Β2.6f.05 / 02.10.2017, който се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-А Гърция-България 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националните бюджети на Република Гърция и Република България. Отговорност за изразените становища носят единствено авторите и тези становища не следва да се считат за официална позиция на Европейския съюз или Управляващия орган на Програмата.”

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини