Цветни пеперуди красят Благоевград за Великден

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Община Благоевград монтира интересна арт инсталация – цветни пеперуди пред търговския обект „LARGO MALL”. Тя е част от празничната украса за великденските празници. Над 500 летящи пеперуди се извисяват във въздуха и създават настроение у жителите и гостите на Благоевград.

Великденската украса в централна градска част и кварталите се поставя поетапно. Тематични символи, свързани с християнския празник, ще има и на кръговите кръстовища.  Община Благоевград се е погрижила и този Великден да премине в цветове и изненади. На входа на Благоевград отново ще има поставен надпис „Честито Възкресение Христово“. Предстои да бъдат монтирани красивите и традиционни цветни арт инсталации по централната пешеходна улица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини