Връчват дипломите на 436 бакалаври и магистри в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

На тържествена церемония в петък /5 април/ от 10:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще бъдат връчени дипломите на випуск 2018 от Факултета по педагогика.

Дипломи за висше образование ще получат 223 бакалаври и 213 магистри от 18 специалности – „Предучилищна и начална училищна педагогика“,  „Начална училищна педагогика и чужд език", „Предучилищна педагогика и чужд език", „Социална педагогика", „Специална педагогика", „Педагогика и образователен мениджмънт“, „Физическо възпитание и спорт“ и др.

По традиция отличникът на випуск 2018 ще бъде награден с плакет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ за показаните високи резултати в своето обучение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини