Вандали счупиха нови пейки край булевард в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Поредно посегателство върху общинска собственост бе извършено в Благоевград. При извършена проверка бе установено, че са счупени три от новите пейки, разположени край булевард „Св. Св. Кирил и Методий“. Община Благоевград веднага предприе мерки за възстановяване на щетите. Повредените съоръжения вече са подменени с нови. Пейките бяха поставени преди няколко месеца по продължение на велоалеите до булеварда, а целта бе да се осигурят условия за почивка и отдих на жителите и гостите на града.

В момента в Благоевград се изгражда видонаблюдение, като подобни вандалски прояви да бъдат сведени до минимум, а нивото на сигурността на гражданите да бъде повишено.

Общинското ръководство апелира за отговорно отношение към общинската собственост. Призовават се гражданите, които имат информация за нарушители на реда и вандалски прояви да подават сигнали на тел. 112. Може да се обаждат и на „горещия“ телефон на община Благоевград - 073/ 88 44 34, от понеделник до петък, в работно време.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини