Осъдиха условно млада жена, подпалила вила край Гоце Делчев

Осъдиха условно млада жена, подпалила вила край Гоце Делчев

30-годишна жена от хаджидимовското село Беслен получи условна присъда за това, че умишлено е подпалила вила в местността „Керацата“ край Гоце Делчев.

Р. Ц., която е безработна и с начално образование, се призна за виновна и сключи споразумение с прокуратурата, което бе прието от съда.

На 19.05.2015 г., около 22.00 ч., в местността „Керацата“ /Сухият водоем/ подсъдимата е запалила вилна постройка с ламаринен покрив на стойност 1500 лева, собственост на З. К. от Гоце Делчев.

Съдът постанови наказание „Лишаване от свобода“ за срок от три месеца на младата жена, като изпълнението му бе отложено за срок от три години.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини