150 000 лева осигурява община Сатовча за важни проекти

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Общинският съвет в Сатовча прие предложението на кмета Арбен Мименов да се осигурят необходимите финансови средства за изпълнението на важни проекти в общината. Съгласно Закона за публичните финанси съветниците одобриха искането на управника за временно предоставяне на оборотни средства в размер на 150 000 лева.

Парите ще се изразходват за целите на следните проекти - „Осигуряване на топъл обяд в община Сатовча”, „Социално предприятие за озеленяване в община Сатовча”, „Работа”, предоставяне на услугата „Личен асистент”, „Обучение и заетост” и „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи”.

Това се налага, за да се обезпечи дейността по тях. Парите ще бъдат възстановени от сумите по междинните плащания в бюджета на община Сатовча най-късно до края на тази година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини