Община Струмяни насърчава доброволчеството

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Делегация от община Струмяни, заедно със Сдружение „Юни Партнерс”, участва в петата поредна среща по проект “Solidarity 4 Heritage”, финансирана чрез програма „Европа за гражданите” на Европейския съюз, която се състоя в град Калтанисета,Република Италия.

На нея бяха обсъдени и дискутирани добри практики, мерки и формулирани предложения, които да бъдат трансферирани към Европейската комисия в официален документ, с цел подпомагане и популяризиране на доброволческите практики и дейности, не само в партньорските общини по проекта, но и да бъдат регламентирани и по-широко подкрепени в цялата европейска общност.

Партньори по проекта са община Струмяни-България; Сдружение „Юни Партнерс”-България; община Агия-Гърция, община Ново Место-Словения,община Калтанисета-Италия и община Нашар-Република Малта. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини