Възпитаниците на Център по изкуствата с медали от Националния конкурс „Орфеева дарба”

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Възпитаниците от класовете по народно пеене към Център по изкуствата в Благоевград грабнаха публика и жури в Националния конкурс „Орфеева дарба” , който се проведе в столицата. В трите възрастови групи златни медали спечелиха певците на Надежда Стоицова - Илияна Янчева, Светослав Костов и Беатрис Стоицова.

Център по изкуствата се върна и с два сребърни, един бронзов медал и три поощрителни награди в Благоевград. Талантите от класа на Даниела Богданова също донесоха медали от своите изпълнения. Малкият Божидар Георгиев бе удостоен със златен медал, Кристина Дечева и вокален квинтет  с бронзов, а четирима певци получиха поощрителни награди. Децата от класовете по народно пеене към Център по изкуствата се състезаваха с над 100 участници от цялата страна и показаха колко добре подготвени са от своите преподаватели, както и колко са талантливи децата на Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини