Цветя и венци за свободата на България в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Националният празник на Република България ще бъде отбелязан тържествено в град Гоце Делчев на 2 март, събота. Негово високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим ще отслужи заупокойна молитва за загиналите за свободата на България и благодарствен молебен в катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий”. Службата ще започне в 17,00 часа.

След това, в 17:30 часа, ще бъдат положени венци и цветя по повод 141-та годишнина от Освобождението на България. Церемонията ще се състои пред паметника на загиналите във войните, който се намира на улица «Александър Стамболийски» в град Гоце Делчев. На церемонията ще присъства ръководството на община Гоце Делчев, представители на политически партии, институции, неправителствени организации и учебните заведения в града.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини