Марсел Хиршер победи в първия манш на гигантския слалом в Банско

Снимки: Илинден прес
Снимки: Илинден прес

Марсел Хиршер отново доказа класата си и спечели първия манш на гигантския слалом в курорта Банско. Австриецът, който е носител на Големия кристален глобус през последните седем години, с перфектно каране постигна резултат от 1,14,95 мин. По този начин окупира временно първото място, но предстои и втори манш. Шанс за победа имат подгласниците му след първия манш – Хенрик Кристоферсен от Норвегия е само на 22 стотни след Хиршер – 1,15,17 мин., а трети остана французинът Алексис Пинтюро с време от 1,15,63 мин.

Най-добрият ни скиор Алберт Попов и нашата голяма надежда за предно класиране направи добро спускане под одобрителните възгласи на хилядите здрители, които развяха огромен национален трибагреник в негова подкрепа. За съжаление на всички българи Попов остана на 32-ро място. По този начин не успя да се класира сред първите тридесет, за да участва и във втория манш, като не му достигнаха само 34 стотни.

ОЩЕ МОМЕНТИ ОТ СВЕТОВНАТА КУПА ПО СКИ В БАНСКО ВИЖТЕ ВЪВ ФОТО НОВИНИ

ИЛИ ТУК:http://ilindenpres.bg/photo/54-bansko-posresha-zvezdite-na-alpijskite-ski/

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини