Арестуваха двама дядовци от Плетена заради цигари без бандерол

Снимка: МВР
Снимка: МВР

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев проведоха акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки.

На 16 февруари около 11:00 часа при извършена проверка на къща и магазин в сатовчанското село Плетена, обитавани от Д. И., на 79 години, са намерени и иззети около 120 къса цигари без задължителен бандеролен знак. Възрастният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Същия ден около 10:00 часа при извършена  проверка на къща и прилежащи към нея постройки в с.Плетена, обитавани от В. С., на 59 години, от с.Плетена, са намерени и иззети около 494 саморъчно напълнени цигари и около 555 грама ситно нарязан тютюн без задължителен бандеролен знак. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини