Утре заради отстраняване на авария части от Гоце Делчев ще са без вода

Утре заради отстраняване на авария части от Гоце Делчев ще са без вода

Утре, 14 февруари, без вода остава по-голямата част от гр.Гоце Делчев, информират от ВиК:

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Гоце Делчев, че във връзка с отстраняване на авария на Главен водопроводен клон, на 14.02.2019 г., в периода от 9.00 часа до 15.00 часа, ще бъде прекъснато водоподаването за населеното място с изключение на следния район: кв. „XII конгрес”; кв. „Косова махала”; ул. „Страцин”; ул. „Стражин”; ул. „Гранична”; ул. „Драгоман”; ул. „Потока”; района между ул. „Стара планина”, „Чаталджа” и „Сан Стефано”.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от преустановеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.
За допълнителна информация тел.: 0751 60266.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини