ВМРО Благоевград издигна Джамбазки да води листата за евродепутат

снимка :  Веселин Боришев
снимка : Веселин Боришев

На редовно заседание на Общинския комитет на ВМРО – БНД - Благоевград бе предложена кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата на изборите за Европейски парламент през месец май 2019 година. С пълно единодушие предложението бе прието, като членовете на Общинския комитет изразиха своята подкрепа за Г-н  Ангел Джамбазки.

Сред най-сериозните мотиви за този избор бе това, че в Европейския парламент Джамбазки е изключително борбен и активен, като защитник на българските национални интереси през изминалия мандат. Той е абсолютно разпознаваем в ЕП, и е най-деен от всички български евродепутати.  

Ангел Чавдаров Джамбазки е роден на 21 март през 1979 г. в София. Той е български политик, заместник-председател на „ВМРО – Българско национално движение“ от 2009 г., бивш общински съветник в София и настоящ евродепутат избран през 2014 г.

Джамбазки става член на „ВМРО – Българско национално движение“ през 1997 г. През 2004 – 2005 г. е председател на Националния младежки комитет на ВМРО. По-късно става член на Националния изпълнителен комитет на организацията, а на извънредния конгрес на „ВМРО – Българско национално движение“, проведен на 17 – 18 октомври 2009 г., е избран за заместник-председател на партията.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини