Шофьор от Пастра удари благоевградчанка на пешеходна пътека

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Нов инцидент с пешеходка стана в Благоевград. 44-годишна жена бе пометена от кола по обяд в района на кръстовището между улиците “Димитър Солунски“ и “Васил Левски“ в областния център на Пиринско. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 55-годишния М. Д. от село Пастра, община Рила, отнема предимството и блъска благоевградчанката, пресичаща пътното платно на обозначено за целта място.

С болки в корема и лумбалната област пешеходката е транспортирана до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. След извършен медицински преглед тя е освободена за домашно лечение.

24-годишен велосипедист отне предимство и бе ударен от автомобил снощи към 18:15 часа в село Блатска. Младият мъж с колелото се блъска странично в леката кола „Шкода Октавия“ и пада на земята.

В резултат на инцидента, с разкъсно-контузна рана на главата, е ранен велосипедистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. С техническо средство е установено наличие на 1,11 промила алкохол в издишания въздух на пострадалия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини