Шоу за деца и възрастни над Банско в Световния ден на снега

Снимки: Иван Обрейков
Снимки: Иван Обрейков

Малки и големи любители на зимните спортове атакуваха Бъндеришка поляна в Пирин планина днес. Те участваха в инициативата на най-добрия ни зимен курорт Банско за отбелязването на Световния ден на снега. Почти през цялото време валя сняг, а децата и възрастните си направиха страхотно парти в планината с много смях и каране на ски. Не липсваха и други забавления.

Надуваем замък, топли напитки, музика и лакомства очакваха малките гости на Бъндеришка поляна. Дневните карти за лифтовете в Банско за всички деца до 12-годишна възраст струваха само един лев.  Събитието бе част от кампанията на Международната ски асоциация, наречена „Доведете децата при снега”.

Отбелязва се в много точки на света като годишен фестивал на снега за деца и техните семейства. „Най-хубавото бе, че дойдоха много семейства. Децата не само караха ски, но се спускаха по пистата с шейни и надуваеми гуми. Всички се забавляваха от сърце”, каза Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата-концесионер на ски центъра.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини