Танцьори от цяла България играят в Гоце Делчев на празника си

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Стотици танцьори ще покажат уменията си в Гоце Делчев на 20 и 21 април, когато в града за поредна година ще отбележат в аванс Международния ден на танца, който е на 29 април. Вече започна записването на участниците, а желаещите не са никак малко и са от цялата страна. Те трябва да изпратят форма за участие до организаторите от общината и Народно читалище „Просвета-1865”. Заради големия интерес в последните години събитието се провежда не един, а в два дни. Сцената ще се разтърси от танците на формациите в Гоце Делчев, стотици таланти ще зарадват зрителите с изпълненията си.  

В Гоце Делчев честването на този ден е традиция. Самодейни танцови състави се веселят заедно в името на танца. Участниците ще дефилират в центъра на града в първия празничен ден. Концертната програма се превръща винаги в невероятен празник и за танцьорите, и за хилядите зрители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини