Маскирани нападнаха сараф в Петрич, отмъкнаха две торби със 100 бона

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Маскирани нападнаха собственик на обменно бюро в Петрич и отмъкнаха 100 000 лв.

Грабежът е извършен на 16 януари около 21:45 часа. 47-годишен мъж от Петрич е бил напръскан със спрей в областта на лицето от четири неизвестни за него маскирани лица, които след употреба на сила са му отнели две чанти, съдържащи валута на приблизителна стойност около 100 000 лева и лични документи.

След извършеното деяние лицата са се оттеглили в неизвестна посока с лек автомобил с неустановени към момента марка и модел. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини