Затвор за мъж от Петрич, спипан с дрога за 188 лв.

Снимка: Дарик
Снимка: Дарик

Ефективно наказание получи мъж от Петрич за притежание на дрога.

Две години и шест месеца „Лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване е наказанието, наложено на Иван Ц., обвинен от Окръжна прокуратура – Благоевград за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

Мъжът се е признал за виновен и се е споразумял с държавното обвинение за това, че на 05.04.2018 г., в обитавано от него жилище в ж.к. „Изток“ в град Петрич, незаконно държал марихуана и амфетамин. Деянието е било извършено от обвиняемия Ц. при условията на опасен рецидив. Общата стойност на дрогата възлиза на 188,10 лева.

Одобреното от съда споразумение има последици на влязла в сила присъда.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини