Кукери за пример! Даряват средства за малката Лия от село Полето

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Още пари от кукери постъпиха по сметката за лечение на 4-годишната Лия от село Полето. Кукерската група от  Косячка махала в симитлийския квартал “Ораново” последва добрия пример на групата от центъра и дари още надежда на малкото момиче. Сумата от 450 лева заделиха кукерите от събраните средства на Сурва в Косячката махала. Част от тях лично посетиха семейството в нужда да дарят сумата. „Молим се заедно – Лия да се оправи“, казаха кукерите, които с най-голямо желание и любов правят доброто дело Лия да проходи.Да дари за Лия може всеки, като преведе пари на сметката, открита за събиране на средствата за лечението й.

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Ivaylo Radulov
    Лелииий к\'ви традиционалисти Боже?! Само преди малко повече от 100-ина -години ТРАДИЦИОННО нашего брата българите са имали на краката си цървули от свинска кожа и потури на Д-то си от аба..., а по заможните са се дуели с малко по шаренки груби носии с нэкви си шевици... Казвам това защото всеки Божи ден излизат популярно бълтаещи люде брандирани в скъпи костюми и модерни италиански обуща , возещи се в съвременни модерни автомобили , които ни баламосват с връщане към традициите... Ще им повэрвам като ги видя в такива традиционни облекла и транспорт, инак гласа им е комичен...
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини