Кукери от квартал „Ораново” дариха 2000 лв. за малката Лия

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Тази година кукерите от  квартал „Ораново“- център направиха голям благороден жест. Навръх Сурва, 1 януари, те обикаляха не само за здраве, берекет и радост на хората, а и за лечението на едно дете, за да стоплят сърцето му, за да му дадат надежда. Цялата група отвори сърцата си и дари на 4-годишната Лия парични средства, които всеки е дарил, посрещайки в дома си кукерите. 2000 лева от даровете за кукерите от Ораново са за лечението на малката Лия и вече са предадени на семейството на детето. Така всеки от квартала е дал добрина от себе си, подкрепил е надеждата, усилил е вярата в едно щастливо бъдеще за Лия.

Кукерската група от квартал „Ораново“-център призовава всички кукерски групи в община Симитли, които имат желание и могат да отделят дори и малка част от даровете на 1-ви януари, да го направят. Да дарят за Лия.

Да дари за Лия може всеки, като преведе пари на сметката, открита за събиране на средствата за лечението й.

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини