Естетичен център в Благоевград предлага красота на лизинг

Снимка: Естетичен център
Снимка: Естетичен център

Уголемяването на гърди, устни и скули вече може да става и чрез банков лизинг. Заради засиления интерес на клиентите и голямата конкуренция в страната, центровете за красота прибягват до иновативни оферти.
 
Новата година дойде и с нови оферти. Благоевградският доктор Цветизар Балабанов вече предлага красота на лизинг. Чрез банков кредит естетичният център осигурява уголемяване на устни, скули и дори лазерна епилация. Собственикът на центъра д-р Цветозар Балабанов разказва пред Дарик, че е имал запитване от свои пациенти за разкрасителни процедури на лизинг и това го е накарало да предприеме този иновативен подход.

Как решихте чрез банков лизинг да предоставяте естетични и пластични корекции във вашата клиника?
 
Нашата клиника по принцип се занимава и с процедури за тяло, тоест неоперативна липосукция и разполагаме с най-добрия уред за лазерна епилация. Тъй като там цените вървят на пакети, понеже са необходими по-голям брой процедури и цената се повишава, за да могат нашите пациенти да се възползват от намаленията, решихме с банка да работим съвместно и по този начин предлагаме с минимална лихва процедура на изплащане. Абсолютно всичко може да се вземе от 150 до 10 000 лева, за какъвто период желае пациентът.

Какви са най-скъпите процедури?
 

Това е много относително, защото може да се комбинират - например лазерна епилация и процедури за тяло, пациентът може да желае ботокс, хиалурон и т.н., цената може да стигне 4000-5000 лева. Може да се платят заедно, на отделни вноски и т.н.
 

Имате ли до този момент заявен интерес за корекции по тялото чрез банков лизинг?
 
Ние го пуснахме снощи и до сутринта имаме над 10-20 обаждания. Одобрението става много бързо. Ще видим резултатите до седмица. Мисля, че на пациентите ще им хареса, защото наистина е много удобно и говорим за минимално оскъпяване, по-малко от 1%.
 

Казахте, че предлагате чрез лазер епилация, както и корекции по лицето, могат ли пациентите да се възползват от силиконови импланти?
 
Ние със силиконови импланти не се занимаваме, а с микроинвазивна хирургия, тоест не правим операции, само с малки отвори инжектираме течни импланти, а не капсуловани. По-малко инвазивна е и има определена дълготрайност. Не е както при силокона до живот.
 

Тоест, дами биха могли чрез банков кредит да уголемят своите гърди чрез този метод?
 
По принцип да, но за момента тази услуга за гърдите още не я предлагаме, защото материалите тепърва се разработват и искаме да видим първо как работят и тогава да ги вкараме. Като цяло се занимаваме с разкрасяване от шията нагоре и това е най-търсеното, заради цени и т.н.
 
В последните десет години има сериозен ръст в предлагането на естетични и разкрасителни процедури. Във всеки областен град можете да си сложите ботокс или хиалуронова киселина в устните. Тези процедури не рядко пъти дори се предлагат и от зъболекари, но това среща критиката на лекарите по пластична хирургия.
 
Но тегленето на кредит за силикон в гърдите не е ново за страната ни. Едни от най-известните гърди на лизинг са на Мис България 1999 Виолета Здравкова, която не веднъж е разказвала в публичното пространство как е инвестирала в силиконови импланти чрез кредит от банка.

Източник: dariknews.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини