Жесток стопанин изостави болно муле на пътя в Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър, приют Баничан
Снимка: Пресцентър, приют Баничан

Стопанин изостави безпомощно муле на пътя. Животното обаче бе спасено и настанено в приюта за животни в гоцеделчевското село Баничан.

На 22 декември през деня в полицията е получено съобщение, че в района на ул.“П. Сарафов“ в гр.Гоце Делчев се движи каруца, теглена от кон, зад която е вързано муле, което паднало на шосето и не могло да се изправи.

Вместо да помогне на болното животно, водачът на каруцата го изоставил и продължил в неизвестна посока. Случайно преминаващи от там шофьори забелязали лежащото на пътя муле и се обадили на телефон 112. То е прегледано от ветеринар и настанено в приюта за магарета в село Баничан.

Полицията издирва безсърдечния стопанин, за случая е уведомена и прокуратурата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини