Забрана в Банско - 100 дни без поставяне на павилиони в града

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Временна забрана е наложена за извършване на дейности, свързани с поставянето на преместваеми обекти на територията на град Банско. Разпореждането на градоначалника Георги Икономов касае периода от 20 декември тази година до 31 март 2019 година. Целта е осигуряване на обществения ред и сигурност по време на зимния туристически сезон. Забраната на кмета не важи само за обекти, които са предназначени за провеждането на масови мероприятия – сцени, трибуни, осветление.

Всички заинтересовани лица са запознати със заповедта на управника на Банско. Тя е качена за сведение на официалната електронна страница на общината и на таблото за обяви и съобщения в сградата на кметството. За нейното изпълнение и за санкциониране на нарушителите отговаря секретарят на община Банско – Иван Кадев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини