Разлог ремонтира 6 улици и прави две кръгови кръстовища догодина

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Следващата година община Разлог ще продължи да подобрява инфраструктурата в различни населени места, за да станат те по-добро място за живеене. От особено значение е ремонтът на шест от най-оживените и натоварени улици в града. Една от тях води към болницата, друга – към село Годлево, трета – към село Бачево, четвърта – към село Баня. Ще бъдат изградени и две кръгови кръстовища. Ремонтите ще бъдат осъществени с финансови средства по Програмата за развитие на селските райони. „Няма да забравим училищата, детските градини и детските ясли, социалните заведения”, твърди кметът Красимир Герчев.

В общината продължават да се строят десетки хотели и къщи за гости. Целта на местната власт е да не допуска да се вдигат хотели и къщи за гости, без да са осигурени необходимите комуникации – улици, ток, вода. Предимство за Разлог е лековитата минерална вода, която е богатството на село Баня. Благодарение на нея все повече гости от страната и чужбина посещават курортното селище. Много са тези, които отсядат в хотелите в община Разлог зимата, а карат ски над Банско. Така съчетават спорта с балнеологията и СПА процедурите с минерална вода.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини