Асфалтират улици в разложките села с 600 000 лева

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

С отпуснатите от правителството 600 000 лева ще се ремонтира инфраструктурата във всички населени места в община Разлог.
Проблемните улици са с обща дължина 2167 метра и осигуряват пряк достъп на над 200 семейства и косвено на население от около 8000 жители. Към момента състоянието на тези улици е много лошо, липсват тротоари и асфалт, наблюдава се пропадане и неравности на платното. Освен това улиците са изключително натоварени. 
Общината си е поставила за цел да подобри транспортно-експлоатационните качества на улиците, като същевременно осигури комфортен и безопасен пътно-транспортен достъп до домовете и основни услуги за населението и гостите на община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини